Salon keramike Alvos - Sve za kupatilo
Uređenje kupatila u rustičnom stilu

Uređenje kupatila u rustičnom stilu

Uređenje kupatila nekada zaista može da bude vrlo interesantno, ukoliko znate šta želite. Kada na kraju dobijete rezultat o kojem ste sanjali, uživaćete svaki put kada uđete u kupatilo. Uređenje kupatila može da bude jedan dug i naporan proces, ali sa druge strane može da bude i te kako zabavan i interesantan i ne mora da traje dugo. Sve je stvar organizacije i planiranja.

U poslednje vreme mnogi se odlučuju za nesvakidašnje stilove i pokušavaju nekako da u svom domu ili bar u jednom delu svog doma ožive duh prošlih vremena. Upravo zbog toga se mnogi odlučuju za rustično kupatilo. Imamo nekoliko predloga za vas kako da vaše kupailo izgleda sasvim drugačije, uz ne tako mnogo muke i truda.

Plastiku zamenite drvetom

Kada je reč o uređenju kupatila u rustičnom stilu, onda bi trebalo sve što je plastično da izbacite i zamenite prirodnim materijalima. Dakle, sve one kutijice, police u kojima vam stoje sitnice za ličnu higijenu, police na kojima vam stoji kozmetika i slično bi trebalo zameniti. Možete ih zameniti drvenim policama, u različitim oblicima. Ukoliko je malo kupatilo onda ćete samo jednu policu ubaciti, koja je interesantnog dizajna i upečatljive boje drveta. Dakle, samo ta jedna polica može da promeni izgled vašeg kupatila.

Staklo za tuš kabinu umesto zavese

Uređenje kupatila naravno da podrazumeva i određena ulaganja. Ne mora to da bude nešto preterano, ali neophodno je da izdvojite neki novac i da ga uložite u neke lepše stvari. Ako zbog prostora umesto kade imate tuš kabinu, onda savetujemo da zavesu koja se nalazila tuš kabini zamenite staklom. To može biti zamagljeno staklo, ali je pre svega važno da bude jednostavno i da ne podseća na moderna stakla, već može da podseća na saunu ili nešto slično.

Kada od cigala ili kamenja ili kada sa nogarama

Kada i te kako može da promeni izgled vašeg kupatila. Dakle, tuš kabine i nisu baš reprezentativan primer rustičnog kupatila, međutim, ko nema drugu opciju onda će ih koristiti. Kade sa nogarima ili kade koje su napravljene od cigli ili kamenja su i te kako primer rustičnog stila. Tako da, ukoliko planirate da kupite kadu i planirate uređenje kupatila u rustičnom stilu, onda definitivno možete da se odlučite za kadu sa nogarima u zlatnoj ili braon boji.

Specifično ogledalo

Kada želite da se posvetite uređenju kupatila u rustičnom stilu onda treba da izbegavate često korišćene stvari. Dakle, u potpunosti treba da izbegavate kockasta ogledala sa pregradama, koja možete videti u bilo kom kupatilu. Treba da se usresredite na rustična ogledala. Setitie se samo kako izgledaju ona ogledala iz bajki ili ona ogledala koja su se koristila u kraljevskim porodicama. To treba da vam bude vodilja kada birate ogledala za vaše kupatilo. Naravno i sve drugo morate da prilagodite kada uređujete kupatilo, ukoliko želite da što bolje predstavite rustični stil.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing