Salon keramike Alvos - Sve za kupatilo
Kako da savršeno uredite malo kupatilo

Kako da savršeno uredite malo kupatilo

Apsolutno je nebitno da li je vaše kupatilo malo ili veliko, ako znate da vodite računa o njemu i ako ste se potrudili oko njegovog uređenja. Dakle, postoji mnogo načina da i malo kupatilo izgleda savršeno. Ukoliko se plašite da mala kupatila mogu delovati prenatrapno, onda uz neke savete nema potreba da brinete uopšte.

Kada je u pitanju uređenje kupatila malih razmera, zaista treba da imate u vidu da možete da ga sredite tako da bude i te kako funkcionalno i onda ćete definitno i zaboraviti na te nedostatke, odnosno na nedostatak kvadrata.

Ugradnja dodatnih polica

Iznad kade uvek imate mesta, tu vam neće smetati dodatne police, niti bilo šta dodatno. Dakle, to ne sužava vaš slobodan prostor. Dodatne police iznad kade mogu veoma da budu od koristi i oslobode prostor u nekom drugom delu kupatila. Na primer, tu možete držati peškire, ali i kozmetiku - šampone, kupke, brijače i sve ono što inače koristite u kupatilu. Uređenje kupatila dakle ne mora da bude neka filozofija, već samo morate malo da razmislite kako bi bilo najbolje urediti taj mali prostor da bude što praktičniji za upotrebu.

Tuš kabina umesto kade

Koliko god vi voleli kadu, jednostavno ona najčešće nije praktična za mala kupatila. To znači da kada se radi o uređenju malog kupatila, treba na vreme da razmišljate i u startu se odlučite za tuš kabinu. Ukoliko kada bude zauzimala najveći deo kupatila, nećete imati dovoljno prostora za sve što je još potrebno ugraditi. Tuš kabina zauzima i znatno manje prostora i zaista će vam olakšati posao kada planirate uređenje kupatila. Moderne i kvalitetne tuš kabine koje se danas nude na tržištu sigurno će odgovarti vašem ukusu i vaše kupatilo neće zbog njih izgledati lošije nego što bi izgledalo sa kadom.

Izbacite korpu za veš van kupatila

Jasno je da prilikom uređenja kupatila treba da mislite o veličini kupatilskog nameštaja, odnosno kupatilskih elemenata, ali takođe morate da razmišljate i o određenim sitnicama. Naime, korpa za veš zauzima mnogo mesta i zbog nje vam kupatilo može izgledati prenatrpano. Zato korpi za veš pronađite neko drugo mesto u ostatku vašeg stana. Sigurno da postoji bar jedan ćošak u kome neće smetati, ni fizički ni estetski. Isti je slučaj i sa ostalim sitnicama. Sve što ne mora da bude u kupatilu i za šta se može pronaći mesta u nekoj drugoj, većoj prostoriji, prebacite tamo.

Dodatne pregradice

Ovo je jedan mali trik, koji vam i te kako može značiti. Verovatno u vašem kupatilu imate ormariće sa pregradama. Na vratima vaših ormarića trebalo bi da ugradite još sitnih pregradica i dodataka za odlaganje. To možete vrlo jednostavno da uradite i tu možete držati četkice, lakove, šminku i ostale sitnice. Dakle, kada se radi o uređenju malog kupatila sve što je potrebno jeste samo malo volje i mašte i malo truda i sve će na kraju biti na svom mestu i onako kako vama odgovara.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing